Het menu openen

-15% korting op Slaapkamer* tot 27 Mei

met code BED524

East - Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm East - Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm East - Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm East - Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm East - Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm
Lijst met favorieten

East
Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm

Ref. 6472

Hoogte
Hoogte : 55cm
Breedte
Breedte : 55cm
Diepte
Diepte : 4cm
€219
In productie - Geleverd bij u in 4 maanden meer informatie
  • Onze meubels worden gemaakt met natuurlijke materialen en volgens traditionele montagemethoden door onze partner-vakmannen. Dit proces garandeert de authenticiteit en kwaliteit van onze producten, maar betekent wel dat de productie enige tijd in beslag kan nemen. Om u te bedanken voor uw geduld, bieden we u gratis Klassieke levering voor dit product.
Gratis levering

Een natuurlijke elegantie en een zeer aangenaam design kenmerkt de ronde spiegel in massief teak East. Hij is gemaakt van een elegante houtsoort en heeft veel charme, dus hij staat heel fraai in alle kamers van het huis, van de badkamer (omdat teak goed bestand is tegen vocht), tot de eetkamer, de woonkamer of de hal: de pure lijn en de warme tint van teak bieden vele stijlmogelijkheden en passen zich harmonieus aan uw binnenhuisinrichting aan. Bovendien is deze mooie spiegel afgewerkt met een laklaag die de houtnerf goed doet uitkomen en hem onderhoudsvriendelijk maakt voor dagelijks gebruik.

De ronde spiegel East in massief teak is ook verkrijgbaar in een rechthoekige of vierkante uitvoering. Om een hal, een gang of de slaapkamer karaktervol aan te kleden kunt u een trendy, hedendaagse compositie creëren door ze alle drie te combineren!

Ontdek onze selectie decoratieve accessoires.

East - Ronde spiegel in massief teak 55 x 55 cm

  • Hoofdmateriaal: Teak gevernist
  • Maten : H 55 x L 55 x P 4 cm
  • Productgewicht : 6.35 kg
  • Aantal pakketten: 1
  • Afmetingen van het pakket: H 64.50 x B 64.50 x D 12 cm

Om uw meubels van beschermd hout te behouden, te reinigen en de glans ervan te doen herleven, raden we u aan om gewoon een antistatische meubelspray te gebruiken.
Om de levensduur van uw meubel te verlengen, raden we aan om regelmatig onderhoud te plegen.
Voorkom dat water of andere vloeistoffen zich ophopen of langere tijd op het hout blijven liggen; veeg ze onmiddellijk weg.
Gebruik nooit schuurmiddelen, chloorhoudende producten, ontvetters of lijnolie, want die sluiten het hout af en maken het donkerder.

 

Klassieke levering

Klassieke levering

Levering tot aan de voordeur bij huizen en tot aan de voordeur van het trappenhuis bij appartementen

Gratis

Comfort levering

Comfort levering

Levering door 2 personen, in uw huis

€44,90

Premium levering

Premium levering

Levering door 2 personen in een kamer naar keuze, ook op de bovenverdieping.
Inspectie va het product en terugname van het verpakkingsmateriaal.

€54,90

Onze beloften

Bij Tikamoon hebben we altijd al een groen hart: sinds 2008 bieden wij massief houten meubilair dat is ontworpen om lang mee te gaan. Terwijl veel mensen tegenwoordig beweren duurzaam te zijn, soms op een vage of onbewezen manier, blijven wij trouw aan onze waarden en communiceren we duidelijk en transparant.
Ons beleid voor duurzame ontwikkeling

Traditionele montage

Traditionele montage

Meubels van massief hout

Meubels van massief hout

Kant-en-klare meubels

Kant-en-klare meubels

Duurzaam ontworpen

Duurzaam ontworpen

Rerugkeren naar het begin van de pagina