Betalingsmethoden

 
 

Betaling per

Bankkaart

 

Betalingen per bankkaart gebeuren integraal bij bestelling en alleen in euro. Deze betalingen zijn beveiligd met de oplossing CIC-betaling, in overeenstemming met de Franse en internationale interbancaire reglementeringen. Met deze oplossing van CIC kan de koper in alle veiligheid artikelen kopen. Tijdens de online betaling van uw bestelling wordt u automatisch doorgeschakeld naar de bankserver, dankzij een beveiligde transactie in SSLmodus (sleutelsessie met 128 bits, in overeenstemming met de toelatingen van de Franse overheid). Het kaartnummer wordt hierdoor gecodeerd tussen de browser en de betaalserver.

Alle gegevens met betrekking tot uw bankkaart worden alleen opgeslagen in de databases van de CIC-betaling en niet in die van Tikamoon. Wij ontvangen, registreren of bewaren op geen enkele manier informatie met betrekking tot uw bankgegevens. Na validering van uw betaling via de CIC-betaling wordt u automatisch doorgestuurd naar onze website. Aangezien bestellingen alleen in aanmerking worden genomen na validering van de betaling, is er geen korting of boete voor laattijdige betaling van toepassing.

Kaarten die wij aanvaarden:
Visa en Mastercard

Betaling via

Overschrijving

 

Selecteer bij het plaatsen van uw bestelling de optie Bankoverschrijving als betalingsmethode. Vermeld het bestelnummer als referentie voor uw overschrijving. Belangrijk : De bestelling wordt pas verwerkt en de artikelen worden pas gereserveerd als de betaling binnen is. Dit kan enige dagen duren waardoor de levertermijn automatisch wat langer is. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

Betaling via

iDEAL
 

Wanneer u met de iDEAL-betaalmethode betaalt, is dit simpelweg een overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Tikamoon. Kies hiervoor tijdens het bestelproces voor de betaalmethode iDEAL. Selecteer vervolgens uw bank en bevestig de betaling. U wordt dan doorverwezen naar de website van uw bank waar u zich moet authenticeren om de betaling te voltooien. Zodra u de betaling heeft afgerond, ontvangt u de orderbevestiging.

Betaling via

paypal
 

U kunt uw bestelling betalen via deze betalingsmethode. Hoe gaat het in zijn werk?

Selecteer tijdens uw bestelling 'Online betalen via PayPal' op de pagina 'Betalen', 'Betalingsmethode kiezen'.

U hebt een PayPal-account
 

  • U wordt naar uw PayPal-account geleid
  • Voer uw inloggegevens in en valideer uw betaling
  • Wanneer uw betaling gevalideerd is, wordt u automatisch naar onze website www.Tikamoon.nl doorgestuurd om uw bestelling te voltooien
  • U wordt gevraagd een account aan te maken alvorens te betalen

U hebt nog geen PayPal-account
 
  • U wordt gevraagd een PayPal-account aan te maken om uw betaling te kunnen uitvoeren.