We kwamen naar u toe met het gepassioneerde verlangen om uw verhaal te ontdekken, om te duiken in de hoofdstukken van uw leven en te verkennen hoe onze meubels levende actoren in uw dagelijks leven kunnen worden. In elk huis is er een verhaal te vertellen, momenten om te delen. Door ons de deuren van uw huis te openen, biedt u ons veel meer dan meubels om te bewonderen; u nodigt ons uit om deel uit te maken van uw verhaal, om deel te nemen aan uw kostbare momenten.

Hoofdstuk 1

De Jonàk tafel
bij Arnaud

In het hart van ons huis is onze tafel veel meer dan slechts een meubelstuk. Het is de plek waar de kostbaarste momenten van ons gezinsleven plaatsvinden. Rond deze tafel weergalmen gelach, worden gesprekken voortgezet en groeien de banden. Het is een heiligdom waar we samenkomen om onze vreugde, verdriet en dromen te delen.

(Buiten)gewone momenten beleven.

Geniet van elk moment

Geniet van elke gelegenheid.

Elke gelegenheid, groot of klein, aan onze tafel, wordt een speciaal moment. Deze momenten, die ouders en kinderen samenbrengen, zijn gevuld met warmte en intimiteit. Elke uitgeblazen kaars, elke glimlach die wordt gedeeld, wordt een kostbare familiegedeherinnering. Deze momenten herinneren ons aan het belang van familiebanden en bouwen aan de toekomstige generatie.

Doorgeven voor generaties.

En vooral, overdragen

Ontdek hun
verhaal

Een grote dank
aan Arnaud en zijn familie voor dit moment van delen.

Fotocredits / Videocredits: Lois Moreno - Director : Pierre Grimaud