Onze beloften

Omdat wij niet alleen meubels verkopen, maar ze ook ontwerpen en maken, zetten wij ons in voor een duurzame inrichting.

Massief houten meubelen

Onze meubelen zijn gemaakt van massief hout. Doordat iedere boom zijn eigen typische nervering heeft, wordt elk meubel een kunstwerk op zich. Omdat het hout tijdens de productie maar een minimale transformatie ondergaat, is maar weinig energie nodig. Hout heeft ook de eigenschap dat het lang meegaat en ook maar weinig onderhoud vraagt. Door uw meubel af en toe licht te schuren en door het te beschermen met een lak of olie zorgt u ervoor dat het er altijd als nieuw uitziet.

Solid wood furniture
Traditional assembly

Traditionele assemblage

Onze meubelen worden samengesteld volgens de traditie en het vakmanschap van de meubelmakerij en staan garant voor robuustheid en een lange levensduur. Het hout wordt op zo’n manier bewerkt dat alle delen perfect samenpassen. Dit zorgt ervoor dat het hout kan ademen en zich kan aanpassen aan de variaties in luchtvochtigheid en warmte van de ruimte waarin het zich bevindt.

Gemonteerd meubilair

Door de tradtionele montagetechnieken te gebruiken voor het ontwerp van onze meubels kunnen deze al voorgemonteerd bij u geleverd worden. Alleen zullen soms de pootjes of de handgreepjes door u zelf gemonteerd moeten worden. Hier is voor gekozen om te voorkomen dat deze tijdens het transport beschadigen. Door deze kant-en-klare levering kunt u direct na de levering al genieten van uw aankoop.

Furniture that does not require assembly

Ontworpen om lang mee te gaan

Onze meubelen zijn bedacht en ontworpen om een leven lang mee te gaan. De levensduur van een meubelstuk wordt namelijk bepaald door de stevigheid van het meubel en de mate waarin het gerepareerd kan worden. De combinatie van traditioneel vakmanschap en de sterkte van massief hout zorgen ervoor dat uw meubels vrienden voor het leven worden en van generatie-op-generatie doorgegeven kunnen worden.
Daarom worden onze meubels met een een garantie van 5 jaar geleverd en zijn alle losse onderdelen ook nog minstens 5 jaar beschikbaar.