Premium terrazzo

Een materiaal net zo mooi als marmer, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam...

Premium terrazzo is esthetisch en karaktervol, en bestaat voor 80% uit nobel materiaal, met name marmer, en voor 20% uit een bindend product zonder hars. Het resultaat is een duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk product. Zowel binnen als buiten is het een uitzonderlijk product dat u verlost van uw onderhoudstaken, terwijl het natuur en schoonheid in uw dagelijkse leven brengt!

Esthetisch

Esthetisch

Zijn charme is zoals die van marmer – tijdloos - met de nodige fantasie om de ruimte een moderne toets te geven. Het is licht en vormt een geslaagde combinatie met metaal en eender welke houtsoort. Zowel binnen, zoals in het salon of de badkamer, als buiten zorgt premium terrazzo ervoor dat leefruimtes en terrassen er prachtig uitzien!

Duurzaam

Duurzaam

Premium terrazzo bestaat uit stukjes marmer (voornamelijk scherven waar marmerstof aan is toegevoegd) die met elkaar worden verbonden met een gepatenteerd product zonder hars of vervuilende stof. De grondstof komt dus voort uit vallen of hergebruik van een nobel materiaal, waardoor het deel uitmaakt van een recycleproces van de natuurlijke hulpbronnen. Bovendien wordt er bij de productie van premium terrazzo minder dan 1% afval geproduceerd tijdens de verwerking, wat zeer weinig is en bewijst dat het een milieuvriendelijk product is. Premium terrazzo overtuigt door zijn esthetische eigenschappen en hoge technische kwaliteiten.

Premium terrazzo verleidt met zijn esthetische kwaliteiten en hoge kwaliteit.

Resistent

Resistent

Premium terrazzo blinkt op dat vlak echt uit! Het is niet alleen bestand tegen slechte weersomstandigheden, waardoor u het bijvoorbeeld als tuintafel kunt gebruiken, maar ook tegen hoge en lage temperaturen. U kunt dus zonder problemen warme gerechten op de tafel zetten of deze het hele jaar door buiten laten staan. Het is onderhoudsvriendelijk, waardoor koffie- of wijnvlekken of andere ongelukjes geen probleem zijn, noch intensief gebruik van het oppervlak. Het materiaal is aldus bestendig tegen slijtage en krassen. Premium terrazzo kan gebruikt worden als wastafel, bovenplaat van een badkamermeubel, tafel voor binnen of buiten, ... Elke toepassing is even mooi!

Onderhoudsvriendelijk in de praktijk

Onderhoudsvriendelijk in de praktijk

Hoewel premium terrazzo er chic uitziet wat het ontwerp betreft (en daarom houden we er zo van!) is het uiterst onderhoudsvriendelijk in de praktijk. Zowel voor binnen- als buitengebruik is even reinigen met een vochtige spons al voldoende om het er terug als nieuw te laten uitzien.

 

Onderhoudsadviezen

Premium terrazzo overtuigt door zijn esthetische eigenschappen en hoge technische kwaliteiten.

U kunt het dagelijks zowel binnen als buiten gebruiken. Om het materiaal langdurig in een optimale staat te houden, herhalen we nog een keer ons advies: reinigen met een vochtige spons, zonder specifiek product, is al voldoende om het er terug als nieuw te laten uitzien. En om uw meubel er lange tijd mooi te laten uitzien, is het voldoende om het maandelijks te reinigen met een speciaal product voor marmer.

Kortom, voor het onderhoud van premium terrazzo hebt u het volgende nodig:

- een vochtige spons voor het dagelijkse onderhoud
- één keer per maand een speciale reinigingsvloeistof voor marmer

Nettoyant raviveur marbre Starwax, incolore

Reinigende verfrisser voor marmer

€9

Ontdekken