Wij streven er elke dag naar om u de beste service en de beste producten aan te bieden.  

Test ons zonder zorgen. Door onze focus op vier cruciale punten garanderen we u de beste service en een unieke ervaring met onze producten. 

contact_instit.jpg

Picto_Qualite.jpg

5 jaar garantie 

Onze meubels zijn gebouwd om lang mee te gaan. Uit liefde voor goed werk, maar ook om de impact op ons klimaat te beperken. Wij gebruiken massief hout en traditionele assemblagemethoden, waardoor onze meubelen sterk, duurzaam en zeer repareerbaar zijn. Hierdoor kunnen wij 5 jaar garantie bieden op al onze meubelen, hoewel wij hopen dat u ze veel langer zult behouden. 

Gratis retour binnen 60 dagen 

Twijfelen is normaal, het hoort bij het leven. Zal het meubel bij mij net zo mooi staan als op de website ? Wat als ik gewoon van gedachten verander? Als de meubels die u ontvangt niet naar uw wens zijn, neem dan binnen 60 dagen contact met ons op en wij nemen ze gewoon weer terug. Alle terugzendkosten zijn voor onze rekening.  

Meer Informatie

Picto_3XCB.jpg

Simpele betaling

We bieden verschillende betalingsmogelijkheden voor je bestelling. Informatie over alle betaalmogelijkheden vind je op onze website onder betaalmethoden.

Meer Informatie

Levering 

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat wordt u d.m.v. een automatische email hierover geïnfomeerd. Wij leveren van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. We streven ernaar om alle producten die op onze internetsite staan vermeld als “beschikbaar, levering binnen 7 werkdagen‘‘ binnen 48 uur te verzenden. 

Meer Informatie